Personvernerklæring for Visit Østfold

Personvernerklæring for Visit Østfold AS

"Nettstedet" viser til hele nettstedet www.visitoestfold.com "Vi" viser til Visit Østfold AS.


Nettstedet bruker loggfiler. Disse innhenter informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Disse dataene kan ikke knyttes til deg som person. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies. Les mer om bruk av cookies.

 

Personvernpolicy

Hvilke personopplysninger Visit Østfold kan innhente, behandle og lagre, er bestemt av Personopplysningsloven(lenke til lovdata.no). Dette gjelder hele bedriftens virke, inkludert nettstedet. 

Personopplysningsloven fastslår at vi skal informere om hvordan personopplysninger vi mottar, blir brukt. Vi behandler personopplysninger i henhold til kapittel II, § 8 i Personopplysningsloven.

 

Behandlingsansvarlig 

Hovedansvarlig for behandling av personopplysningene er Visit Østfold, organisasjonsnummer 914185734. 

 

Opplysninger som behandles og formål med behandlingen

På nettstedet samler vi inn personopplysninger gjennom ulike skjemaer som den besøkende kan fylle ut, for eksempel for å gjennomføre en booking, melde seg på et arrangement, delta i en konkurranse eller bestille en tjeneste. Da spør vi gjerne om opplysninger som vi trenger for å kunne levere den bestilte tjenesten og/eller ta kontakt med personen. Av og til spør vi om andre opplysninger som brukes til statistikk, som alder eller postadresse. Det er frivillig for den besøkende på nettstedet å registrere personopplysninger i våre skjemaer. 

 

Eksterne leverandører/databehandlere 

Inmeta er leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet og databehandler for personopplysninger på nettstedet. Driftsleverandør for nettstedet er Isky. 

 

Lagring og utlevering av opplysninger

Personopplysninger som registreres i skjemaer på våre nettsteder, er ikke tilgjengelige for andre besøkende på nettstedet. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt eller dersom du gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet. Visit Østfold selger ikke dine personopplysninger til andre. 

Opplysninger registrert i skjemaer på nettstedet, lagres hos Visit Østfold AS og brukes ikke til annet enn det skjemaet gjelder. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt eller dersom du gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet.

Søk på nettstedet 

Søkeord som brukerne søker etter på nettstedet, samles inn og lagres i Google Analytics samt i søkeverktøyet som driftes av Inmeta. Formålet med lagringen er å kunne bruke data om hva det søkes på, til å tilpasse innholdet på sidene og gjøre søkefunksjonen bedre. Søkeordene kan ikke kobles til andre opplysninger om brukeren som har gjort søket.

 

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Har du spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med jan-henrik.larsen@nhoreiseliv.no

På grunn av backup i systemene kan data bli liggende i backup i 60 dager etter sletting. 

 

SSL-kryptering 

Våre nettsider er sikret med SSL-sertifikat, det vil si at sidene er kryptert. Dette vises ved at sidene har https-adresse, og du kan kontrollere det ved å klikke på hengelåsikonet som vises ved siden av sidens adresse i nettleseren din.

 

Facebook login

På noen sider kan du også skrive kommentarer via et Facebook-kommentarfelt. Disse kommentarene kobles til din Facebook-profil, som vises med profilbilde og navn, samt yrke/arbeidsplass (dersom du velger å skrive noe i Facebook-kommentarfeltet). Din kommentar og nevnte info fra din profil vises på siden der du har skrevet den, til alle besøkende på siden. Denne informasjonen er Facebooks eiendom og lagres ikke hos Visit Østfold. Visit Østfold AS bruker ikke dine kommentarer eller din profilinformasjon ut over at de vises i kommentarfeltet på siden.

Hvis du er logget inn på din Facebook-konto, kan du også "like" sider på nettstedet. Dersom du har likt en side på Visit Østfold, kan dine Facebook-venner se at du på den aktuelle siden at du har likt den. For andre brukere som ikke er Facebook-venner, vises bare antallet som har klikket "liker".

I disse tilfellene er det Facebooks personvernerklæring som gjelder. Se Facebooks personvernerklæring på facebook.com.

 

Bestillingsknapper og eksterne lenker

På enkelte sider på nettstedet finnes det bestillingsknapper som leder til andre nettsteder, for eksempel kjøpsknapp i arrangementskalender eller i presentasjonen av et hotell, eller bordbestilling på en restaurant. 

Dersom lenken leder til et annet nettsted enn www.visitoestfold.com/, er Visit Østfold AS ikke behandlingsansvarlig for personopplysninger på den eksterne siden. Da er det det eksterne nettstedets personvernerklæring som gjelder. 

 

Innbygde elementer fra eksterne nettsteder 

Flere steder på nettstedet er det integrert innhold fra eksterne nettsteder, som Tripadvisor, Facebook, Twitter, Youtube, Flickr og Instagram, i form av widgets eller andre innbygde elementer. Disse elementene legger igjen cookies i din nettleser, som de bruker til statistikk og markedsføring (se informasjon om cookies). Visit Østfold lagrer ikke informasjon om din bruk av disse elementene, det blir bare samlet inn og lagret av den eksterne aktøren (Tripadvisor, Facebook, Twitter, Youtube, Flickr, Instagram e.l.).

Cookies

Visitoestfold.com bruker cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her.

Godta